Nou mètode de pagament: Targeta de crèdit

payment methods

Berrly ja és compatible amb el sistema STRIPE a través del qual ara ja podras cobrar els deutes dels teus socis també per targeta de crèdit.

Un mètode de pagament més a la vostre disposició per agilitzar els cobraments i cancel.lar els deutes amb els socis instantàniament.

Amb aquesta novetat completem els múltiples mètodes de pagament amb els que Berrly és compatible per a gestionar els cobraments i així poder oferir més opcions de pagament als teus socis:

– Efectiu
– Transferència bancària
– Càrrec al compte (SEPA)
– Targeta de crèdit (a través de Stripe)

Tots aquests mètodes de pagament són configurables segons conveniència, es poden activar i desactivar individualment en base a les preferències de cobrament de la teva associació:
Des del menú de l’esquerra Cobraments, anant a Configuracions i a Mètodes de pagament podràs activar i desactivar els mètodes de pagament.

Per a activar el mètode de pagament Stripe primer l’hauràs de configurar: Mitjançant el botó Configura i introduint-hi els dos codis “Publishable Key” i “Secret key” que es generaran al donar-te d’alta a la pàgina web de Stripe. Un cop omplerts aquests dos codis, fes clic al botó “Desa”. És ara que el sistema et permetrà prèmer el botó verd per a Activar el mètode de pagament Stripe. Un cop configurat, només caldrà que activis l’opció Stripe en el camp “Forma de Pagament” dins la Fitxa de Soci.

Zona privada socis:
Els mateixos socis podran afegir i guardar les dades de la seva targeta de crèdit des de la seva zona privada (mitjançant el formulari d’actualització de dades), de forma que quedarà guardada en la seva fitxa de soci i per tant, en la vostre base de dades.

Un cop guardada podrem fer-hi càrrecs per a cobrar deutes pendents instantàniament.

Els socis també podran consultar els seus deutes pendents des de la seva zona privada i, tenint el mètode de pagament Stripe activat, ells mateixos podrán cancel.lar el deute directament des de la seva zona privada.