Recordatoris

Nou sistema de recordatoris per a que no se’t passi de fer cap tasca ni acció pendent en el teu dia a dia!

En la part superior esquerra de la pantalla, al costat de la campaneta de notificacions, ara hi veuràs una icona d’un RELLOTGE. Aquesta t’indicarà amb un punt vermell quan venci el recordatori que havies programat. 

Els recordatoris els podrà programar qualsevol usuari, per a ell mateix i també per altres usuaris per tal de recordar-los-hi qualsevol aspecte o tasca pendent. Es poden programar tants recordatoris com siguin necessaris i es poden enviar a tants usuaris com es requereixi.

Per a programar un recordatori és tan fàcil com clicar en el RELLOTGE, fer clic al botó blau de la dreta de la pantalla “Nou recordatori” i omplir el quadre de text que apareixerà. 

Si el recordatori el volem programar per a nosaltres mateixos, haurem d’enviar-nos-el igualment a nosaltres mateixos seleccionant el nostre nom com a destinatari en el camp de text “Enviar a:”. 

A mesura que programem, enviem o llegim recordatoris, aquests s’aniran classificant en el directori que trobarem en la part inferior d’aquesta pantalla: recordatoris llegits, recordatoris programats i recordatoris enviats. 

Més funcionalitats per a una millor gestió del teu dia a dia!