La Festa Major de Sants es digitalitza per complir amb els protocols de seguretat durant la celebració d’activitats populars en els seus carrers.

Gràcies a l’App desenvolupada per l’empresa Berrly les festes de Sants, que comencen aquest mateix cap de setmana, podran dur-se a terme dins d’un ambient segur i controlat davant les circumstàncies donades per la COVID 19 i complint amb les mesures exigides. 

Davant la situació actual de nous contagis, la possibilitat de dur un control de l’aforament en temps real, un registre d’assistents i conèixer la coincidència dels mateixos per franges horàries permetrà a l’organització de la FMS dur a terme els actes previstos durant aquest cap de setmana i els dies consecutius fins dimecres vinent. 

La COVID 19 fa mesos que ha posat en dubte la celebració de les concorregudes festes majors i altres actes populars als carrers de Barcelona. Davant la nova normalitat estan sorgint noves aplicacions tecnològiques que permeten agilitzar el control i registre d’assistència en actes normalment multitudinaris i ara limitats en aforament. Berrly, amb una àmplia experiència en la gestió d’entitats sense ànim de lucre, és un software de gestió de socis especialment desenvolupat per a satisfer les necessitats de gestió d’aquest segment. El tercer sector és un sector generalment poc digitalitzat, tot i que, davant la nova situació que ja fa mesos que estem vivint, cada cop són més les organitzacions que fan el pas cap a la digitalització per a millorar en eficiència de gestió, optimització de recursos i automatització de processos. El nou repte ara és el control d’assistència en actes públics. Precisament les organitzacions sense ànim de lucre fan moltes activitats als carrers i en els temps que estem vivint sorgeix una necessitat a la qual Berrly ha donat solució amb aquesta nova aplicació. 

Gràcies a aquesta App, la FMS, organitzada pels Castellers de Sants i les Festes Majors Alternatives, podran donar informació de l’aforament en temps real en pantalla i dur un registre d’assistents per a poder conèixer per franges horàries qui ha coincidit i, per tant, qui ha pogut haver estat en contacte amb un focus d’infecció, en el cas que tingués lloc. D’aquesta manera, l’organització pot contactar amb els assistents d’aquella mateixa franja horària i notificar-los-hi la situació en cas de possible contagi. 

La vida pot ser senzilla, i amb Berrly és fàcil!