Alguns dels nostres clients

Associacions de Famílies d'Alumnes

AMPA Escola El Vinyet

A l’AMPA de l’Escola El Vinyet són una gent molt inquieta i us recomanem que passeu pel seu blog. Van guanyar la setena edició dels premi Espiral Edublogs en la categoria d’Associacions de família
ampavinyet.blogspot.com.es

AMPA CEIP Lluís Vives

L’escola Lluís Vives és una escola que fa frontera entre la ciutat d’Hospitalet i Barcelona. L’objectiu principal de l’AMPA és donar suport a les famílies, mestres i alumnes en tot allò que contribueixi a la millora de l’ensenyament.
ampaescolalluisvives.blogspot.com.es

Cultura popular

Colla Vella dels Xiquets de Valls

La Colla Vella dels Xiquets de Valls és una de les deganes de les colles castelleres del món casteller. Nascuda el 1801 inicialment fou coneguda Colla dels Pagesos i durant tot el segle XIX posà les arrels la tradició castellera que podem viure actualment arreu del nostre país.
www.collavella.cat

Nens del Vendrell

Els Nens del Vendrell són una colla castellera del Vendrell, al Baix Penedès, fundada l’any 1926. És una colla històrica que descarregà el primer 3 de 8 del segle XX l’any 1951, el primer pilar de 7 amb folre del segle XX l’any 1969, i el primer 2 de 8 amb folre del segle XX l’any 1970.
www.nensdelvendrell.cat

Xicots de Vilafranca

La Colla de Castellers Xicots de Vilafranca és una colla castellera de Vilafranca del Penedès fundada l’any 1982. Actualment formen part de la Colla més de dos-cents cinquanta castellers i castelleres, de totes les edats, sense cap tipus de distinció social, política, cultural o religiosa.
www.xicotsvilafranca.cat

Xics de Granollers

Els Xics de Granollers és una colla castellera de Granollers, al Vallès Oriental, fundada l’any 1991.Vesteixen amb camisa de color grana i els seus millors castells són el 2 de 8 amb folre, el 3 de 8, el 4 de 8 i el pilar de 6 carregat.
www.xics.cat

Castellers de Montcada i Reixac

Els Castellers de Montcada i Reixac són una colla castellera de Montcada i Reixac, al Vallès Occidental. Assagen al gimnàs de l’escola Mitja Costa del barri de Terra Nostra, amb uns 90 inscrits, que esperen duplicar amb l’ajuda de tota la població de Montcada i voltants , ja que la colla està oberta a tothom que hi vulgui anar a fer castells.
www.castellersdemontcadaireixac.cat

Manyacs de Parets

Els Manyacs de Parets són una colla castellera de Parets del Vallès, al Vallès Oriental, fundada l’any 2015.[1] El color de la camisa dels Manyacs de Parets és el morat.
manyacs.cat