1. Home
  2. Docs
  3. General
  4. Recordatoris

Recordatoris

El sistema de recordatoris és molt útil ja que permet programar recordatoris de tasques pendents del dia a dia per a que no se’ns passin per alt.

En la part superior esquerra de la pantalla, al costat de la campaneta de notificacions, hi veuràs la icona d’un rellotge. Aquesta t’avisarà amb un punt vermell quan vencin el recordatoris programats.

Els recordatoris els podrà programar qualsevol usuari, per a ell mateix i també per altres usuaris per tal de recordar-los-hi qualsevol aspecte com podrien ser reunions o tasques pendents. Es poden programar tants recordatoris com siguin necessaris i es poden enviar a tants usuaris com es requereixi.

Per a programar un recordatori és tan fàcil com clicar en la icona del rellotge, fer clic al botó blau de la dreta de la pantalla “Nou recordatori” i omplir el quadre de text que apareixerà.

En el quadre de text “Enviar a:” apareixeran els noms dels usuaris de Berrly, i per enviar el recordatori a altres usuaris només caldrà seleccionar-los. Si el recordatori el volem programar per a nosaltres mateixos, haurem d’enviar-nos-el igualment a nosaltres mateixos seleccionant el nostre nom com a destinatari. 

Haurem d’indicar la data i hora en la que volem que el sistema ens avisi del recordatori i tot seguit introduir un Asumpte i un Text com a descripció del recordatori. Tot seguit, fer clic al botó verd “Programar recordatori”.

A mesura que programem, enviem o llegim recordatoris, aquests s’aniran classificant en el directori que trobarem en la part inferior d’aquesta pantalla: recordatoris llegits, recordatoris programats i recordatoris enviats. 

Mentres un recordatori estigui programat i encara no enviat, es podrà editar i eliminar mitjançant els botons taronja i vermell de la dreta.

Quan el sistema ens avisi d’un recordatori, ens demanarà que el marquem com a llegit. Aquest sistema ens permetrà també dur un control de la realització de les tasques pendents.