1. Home
  2. Docs
  3. Gestió de socis
  4. Configuracions
  5. Camps dinàmics

Camps dinàmics

Els camps dinàmics permeten calcular el resultat d’un camp en base a una constant o bé a una fórmula. Una funció derivada d’això pot ser l’aplicació en massa d’un camp a tota la base de dades o només a un subsegment.

Per exemple: Volem que tota la gent amb l’etiqueta “Barcelona” tingui el camp Hospital de referència com a “Vall d’Hebron”.

Per afegir una fórmula cal primer de tot fer clic a “Afegeix nova fórmula”. Un cop creada caldrà aplicar la fórmula. Les fórmules es poden aplicar al moment o bé triar una freqüència per la qual s’anirà aplicant automàticament.

A mesura que anem creant camps dinàmics, s’anirà generant un llistat amb les fórmules de cada un dels camps dinàmics de d’on les podrem editar i esborrar amb els botons de la dreta del tot.

Atenció: Aquesta funcionalitat combina dos factors d’alta complexitat. Per una banda modificació de dades de forma massiva i per l’altre fórmules que calculen el resultat en base a paràmetres.
És possible que una mala configuració pugui provocar una pèrdua de dades. No recomanem usar aquesta funcionalitat si hi ha dubtes sobre el seu funcionament.