1. Home
  2. Docs
  3. Gestió de socis
  4. Configuracions
  5. Formulari d’actualització de dades

Formulari d’actualització de dades

En aquesta pantalla podem configurar el formulari d’actualització de dades de la zona privada de socis. Aquest formulari és a través del qual podran actualitzar les seves dades personals tots aquells socis que tinguin accés a la seva zona privada.

Com poden els socis actualitzar les seves dades?

Primer de tot caldrà que hagis convidat als socis a la seva zona privada i que hagis configurat les accions que vols permetre als socis dur a terme des de la seva zona privada.

Per a configurar els camps del formulari d’actualització de dades, caldrà activar SI i desactivar NO els camps que volguem mostrar en la columna Visible. Funciona exactament igual que la configuració de la fitxa de soci o del formulari de preinscripció online. 

Notificació d’actualitzacions de dades

Quan hi hagi sol·licituts d’actualització de dades pendents de validar i desar, el mateix sistema t’informarà mitjançant el botó “Actualitzacions” que apareixerà en la part superior dreta de la pantalla principal del menú Socis. 

Fent clic en aquest botó es desplegarà un llistat amb tots els socis que hagin actualitzat alguna dada personal.

Fent clic a la icona de fitxa de soci de la dreta el sistema mostrarà la versió actual i la versió modificada (actualitzada) de manera que permetrà identificar quin és el canvi que el soci ha fet. Un cop validat, farem clic al botó blau “Desa” per a que s’incloguin els canvis a la base de dades.