1. Home
 2. Docs
 3. Gestió de socis
 4. Configuracions
 5. Zona de socis

Zona de socis

Des d’aquí podrem configurar les funcionalitats de la Zona privada dels socis: confirmar assistència, editar dades, consultar comunicacions i consultar i pagar deutes.

Pàgines visibles

En la part superior d’aquesta pantalla tenim totes les funcionalitats disponibles que podem activar SI o desactivar NO de la columna Visible segons les accions que vulguem permetre dur a terme als nostres socis des de la seva zona privada. 

Pàgina per defecte

Mitjançant el desplegable Pàgina per defecte es pot predeterminar la pàgina d’entrada a la zona privada de socis que és la primera que els socis veuran al entrar-hi.

Assistència

En la part inferior de la pantalla, en l’apartat Assistència pots configurar la imatge de les llistes d’assistència així com la dels esdeveniments.

 • Header image:
  Aquí pots adjuntar la imatge que es mostrarà com a capçalera de la zona privada dels socis. Quan els socis entrin a la seva zona privada, aquesta imatge es mostrarà.
 • Color principal assistència:
  Color principal que es mostrarà al calendari d’assistència de la zona privada de l’usuari.
 • Color secundari assistència: 
  Color secundari que es mostrarà al calendari d’assistència de la zona privada de l’usuari.
 • Pestanyes d’assistència: 
  L’assistència als esdeveniments es pot separar per pestanyes en funció de l’esdeveniment. Això és útil si l’associació té un volum molt gran d’esdeveniments. Per exemple, serviria per a separar l’assistència de diferents tipus d’esdeveniments: Assaig, actuació i assemblea. 
 • Pestanya per defecte: 
  En cas que tinguem les pestanyes d’assistència actives podem definir quina volem que sigui la pestanya activa per defecte.