1. Home
  2. Docs
  3. Gestió de socis
  4. Importació de dades

Importació de dades

Carregar les dades a Berrly és un procés que pot arribar a ser complexe en alguns casos. És per això que nosaltres t’ajudem.
Durant els primers dies d’us de Berrly et trucarem per assegurar-nos que no tens cap dubte fent servir el nostre programa. En aquesta mateixa trucada t’explicarem com et podem ajudar a migrar les vostres dades.

Si et cal accelerar el procés ens pots escriure a info@berrly.com i t’atendrem amb prioritat.


Per carregar les dades dins de Berrly la única cosa que et demanem és que et descarreguis el nostre full de càlcul en qualsevol dels formats disponibles:

Un cop hagis descarregat la plantilla caldrà que copiïs i enganxis les teves dades a les columnes existents.

És molt important que no esborris ni canviïs d’ordre cap de les columnes existents. Si alguna dada no la tens o no la fas servir has de deixar la columna o el camp en blanc.

Pots afegir tantes columnes com camps de dades adicionals necessitis, a la dreta del tot, en funció de les teves necessitats de recollida d’informació.

T’expliquem algunes de les columnes que poden ser una mica més complexes. Tot i així si alguna cosa no queda prou clara no et preocupis que sempre verifiquem els fitxers d’importació.

Sobrenom: Algunes associacions anomenen als seus socis amb un sobrenom, malnom o pseudònim. (ex: Lionel Messi és La Pulga o Johan Cruyff seria El Flaco).

Família: Per organitzar els socis en famílies pots posar els cognoms familiars (ex: Cruyff de forma que al clicar ens sortiria Johan Cruyff i Jordi Cruyff).

Gènere: M o 1 (home), F o 0 (dona) o el camp en blanc en cas que no correspongui.

Les dates cal que estiguin amb el següent format: dd/mm/aaaa

Formes de pagament:
BANK_DIRECT_DEBIT per a Càrrec al compte
BANK_TRANSFER per a Transferència bancària
CASH per a Efectiu

Quota: És un camp que fem servir per si la quota de soci és voluntària (és el soci qui tria la quantitat a abonar).

Etiquetes: Les etiquetes serveixen per a segmentar i classificar la base de dades en diferents grups d’interès. Les Etiquetes que vols assignar al soci han d’anar en MAJÚSCULES i separades per comes (,).

En quant tinguis aquest procés fet ens pots fer arribar aquest full de càlcul i nosaltres ens encarregarem de verificar les dades i carregar-les al teu Berrly. T’avisarem tant bon punt estigui la importació completada, en un periode de 24h – 48h.