1. Home
  2. Docs
  3. Gestió de socis
  4. Socis
  5. Donar de baixa un soci

Donar de baixa un soci

Donar de baixa un soci permet suspendre temporalment al soci mantenint el registre a la teva base de dades. Al donar de baixa a un soci, el sistema automàticament fa algunes operacions: inhabilitació de carnets vigents, donar de baixa activitats, esborrar dels propers esdeveniments  on hi sigui inscrit i no rebrà més comunicacions.

Com donar de baixa un soci?

Per a donar de baixa a un soci cal entrar en la fitxa de soci del soci que es vulgui donar de baixa i clicar al botó vermell “Donar de baixa” que trobaràs a baix de tot de la fitxa.

El sistema et preguntarà com vols executar l’acció:

  • donar de baixa al soci conservant les seves dades de forma que no perds el registre del soci i podràs tornar a donar-lo d’alta quan ho precissis amb totes les seves dades, recuperant-lo com si mai hagués estat donat de baixa.
  • donar de baixa al soci esborrant les seves dades de la teva base de dades. Aquesta opció no permetrà tornar-lo a donar d’alta ja que no conservarem dades per a poder identificar el soci.

Consultar els socis de baixa

Per a consultar els socis donats de baixa, podràs fer-ho mitjançant el botó “Baixes” que apareix a dalt a la dreta de la pantalla principal del menú Socis. Aquest botó només apareixerà en cas que tinguis socis donats de baixa.

Fent clic al botó “Baixes” es mostrarà el llistat amb tots els socis que hem donat de baixa. Aquests es clasificaran en dos directoris segons els haguem donat de baixa conservant les dades o esborrant les dades.

Com tornar a donar d’alta un soci de baixa?

Per tornar a donar d’alta un soci es pot fer entrant directament a la seva fitxa de soci des del menú Socis o bé mitjançant el botó “Baixes” i accedint al directori de baixes “amb dades”. Un cop s’accedeix a la fitxa de soci, fem clic al botó “Edita” i al botó que trobaras a baix de tot de la fitxa de soci “Donar d’alta”.