1. Home
  2. Docs
  3. Gestió de socis
  4. Socis
  5. Eliminar un soci

Eliminar un soci

Donar de baixa o esborrar socis?

Aquestes dues opcions poden portar a confusió, abans d’executar-les cal tenir clar si en un futur podem tenir la necessitat de tornar a disposar de les dades del soci en qüestió.  En cas que no ens interessi mantenir cap mena de registre futur d’un soci, llavors executarem l’opció d’esborrar.

Esborrar:  Elimina totalment el soci, les seves dades i qualsevol registre de les seves interaccions amb l’associació. Aquesta opció és irreversible i un cop l’executem s’esborrarà el registre del soci sense poder recuperar les dades. Per protecció de dades, també s’esborraran de les còpies de seguretat. 

Per a eliminar un soci, cal entrar a la seva fitxa de soci i fer clic al botó “Editar”. A la part inferior a l’esquerra hi trobaràs el botó “Esborra”.

Quina és la diferència entre “Donar de baixa esborrant les dades” i “Esborrar el soci”?

Quan “Esborres el soci” és com si mai hagués passat per l’associació. Esborrant tot el seu registre històric.

Per exemple si tenies un esdeveniment on havien anat 100 persones i mires ara el registre hi veuràs que han anat 99. En canvi si “Dones de baixa esborrant les dades personals” encara podràs veure que aquell soci ha tingut una activitat anterior amb l’associació (encara que no puguis saber el seu nom per a identificar qui era).