1. Home
  2. Docs
  3. Gestió de socis
  4. Zona de socis
  5. Convidar socis a la seva zona privada

Convidar socis a la seva zona privada

Per a convidar i donar accés als socis a la seva zona privada, hi ha dues formes: 

  • Mitjançant la Fitxa de Soci: Aquesta és la forma de donar individualment accés a un soci determinat. 
    Clicant sobre la icona de fitxa de soci i fent clic al botó blau de la part inferior esquerra “Accés a la zona de socis”. S’obrirà una opció de correu predeterminat que permet enviar la invitació al soci donant-li accés i la Benvinguda a la seva zona privada. Clica el botó blau “Envia correu” i el soci rebrà el seu accés per correu electrònic. 
  • Mitjançant les Comunicacions: Aquesta és la forma de donar accés de forma massiva a tots els teus socis o, segons conveniència, només a un segment específic de la teva base de dades (Etiqueta).

Per a fer-ho, només cal que entris al menú Comunicacions i facis clic al botó gris de dalt a la dreta “Nou e-mail” que et portarà a l’editor de correu. Seleccionant la Plantilla (E) Signatura i Logo es mostrarà a la part inferior de la pantalla una opció de desplegable “Mostra l’enllaç als esdeveniments”. 

Cal tenir aquesta opció seleccionada  per a activar l’enllaç d’invitació a la zona privada que és des del que els socis hi accediran. Un cop hagis redactat el text del correu per a informar als socis i donar-los-hi la Benvinguda a la seva zona privada, només cal enviar la comunicació a tots els socis o només a aquelles Etiquetes de socis a qui es vulgui donar accés.