1. Home
  2. Docs
  3. Gestió de socis
  4. Zona de socis
  5. Funcions de la zona privada

Funcions de la zona privada

Les funcionalitats de la zona privada dels socis són configurables, és a dir, podem escollir quines interaccions volem permetre que el soci pugui fer des de la seva zona privada activant o desactivant-les des del menú configuracions. 

Les funcions disponibles son: Actualització de dades, Consulta de comunicacions, Calendari d’esdeveniments i confirmació d’assistència i Consulta deutes pendents amb opció de pagament.

  • Actualització de dades personals

Aquesta opció permet a cada soci editar/ actualitzar les seves dades personals a través del formulari d’actualització de dades disponible dins la seva zona privada i per tant, permet a l’associació mantenir actualitzada la base de dades sense haver d’introduir els canvis manualment.

Són els mateixos socis que envien a l’associació una proposta d’actualització de dades (per exemple: canvi de direcció de correu, nova forma de pagament, etc). 

L’associació rebrà una notificació conforme té actualitzacions de dades pendents de validar mitjançant un botó blau “Actualitzacions” que es mostrarà a la part superior de la dreta de la pantalla principal del menú Socis. 

Fent clic al botó “Actualitzacions” accediràs al llistat d’actualitzacions pendents dels teus socis. 

Entrant a la fitxa de soci de la columna “Opcions” veuràs els canvis realitzats pel soci en aquest formulari. En blau es marcaran els camps on hi ha hagut canvis.

Mitjançant un clic al botó blau de la part inferior dreta “Desar” es revisen els canvis i s’accepten per tal d’incorporar-los a la base de dades.
D’aquesta manera queda la base de dades de Berrly automàticament actualitzada.

  • Consulta de comunicacions

Aquesta opció permet als socis consultar totes les comunicacions rebudes de l’associació. 

Resulta molt útil per als socis ja que les tindràn centralitzades en la seva zona privada i els evitarà anar buscant les comunicacions de l’associació dins la safata d’entrada del seu correu. 

Fent clic a la icona Lupa el soci podrà visualitzar el contingut de cada comunicació. 

  • Calendari d’esdeveniments i confirmació d’assistència

Aquesta opció permet al soci consultar la seva agenda d’esdeveniments i confirmar-hi l’assistència. L’assistència es pot confirmar des de la mateixa invitació a l’esdeveniment que l’associació envia als seus socis o bé mitjançant el desplegable SI/NO. 

A més a més permet l’opció al soci d’indicar si hi assistirà amb acompanyant i l’opció de deixar comentaris relatius a l’assistència, com per exemple: necessitaré transport, menú vegetarià, alèrgies, etc

Aquesta opció resulta molt útil per a l’associació per que permet no només dur un control en temps real de l’assistència prevista a l’esdeveniment sinó que permet una millor planificació i fer previsió de futur.

  • Consulta deutes pendents amb opció de pagament

Aquesta opció permet al soci consultar els deutes pendents que tingui amb l’associació i ofereix l’opció de poder pagar-los instantàneament mitjançant el sistema de pagament per targeta de crèdit. 

Per a poder oferir l’opció de pagament instantani l’associació ha d’activar i configurar el mètode de pagament per targeta de crèdit (Stripe). 
Per altra banda, també cal que les dades de la targeta de crèdit del soci estiguin guardades dins la seva fitxa de soci. El mateix soci pot introduir les dades de la seva targeta des de la seva zona privada mitjançant el formulari d’actualització de dades. 

En cas que tinguem l’opció del mètode de pagament per Stripe activat, al soci li apareixerà en aquesta pantalla l’opció de pagar el deute.