1. Home
  2. Docs
  3. Per on començar
  4. 5. Crea la teva primera quota de soci

5. Crea la teva primera quota de soci

Per fer-ho pots anar a Cobraments del menú de l’esquerra i fes clic a Deutes

A dalt a la dreta fes clic a Crea nou deute per a generar un deute a un soci. Caldrà sel·leccionar com a mínim: el soci o socis, el nom del deute i l’import. Després fes clic a Crea i ja tindràs els deutes generats.
Exemple: Samarreta Wembley 92, marquem el soci Johan Cruyff i posem un preu de 25€. Amb això hauràs creat un sol deute per a aquest soci. 

Per a fer les quotes de socis, la millor forma de fer-ho és amb les Partides de deutes. Això et servirà per a no haver de posar els socis un a un quan es crea un deute.

Fes clic a Partides de deutes dins de Cobraments i després, dalt a la dreta, fes clic a Crea nova partida

Un cop aquí caldrà posar el nom de la partida de deute, sel·leccionar uns socis inclosos (a través de les seves etiquetes), un preu fix i un import. 
Exemple: Quota anual, com a socis inclosos hi posarem l’etiqueta de proves i un preu de 25€. Amb això hauràs creat un deute per a tots els socis que tinguin l’etiqueta proves. 

Els deutes creats els pots usar per tractar-los individualment amb pagament en metàl·lic, transferències o bé pots incloure’ls dins un fitxer SEPA usant l’opció Pagament SEPA del menú.

Els fitxers SEPA els podràs enviar al banc i generar les domiciliacions als teus socis.