Preguntes més freqüents

En aquesta secció hi trobaràs les preguntes més freqüents. Si necessites més informació o tens alguna incidència tècnica, pots contactar amb nosaltres a info@berrly.com.

Si, Berrly compleix amb la llei de protecció de dades. En cap cas es farà ús de les vostres dades de contacte amb les que us heu registrat fora de la necessitat que Berrly tingui de comunicar-vos algun aspecte del programa, ja sigui per suport tècnic, cobraments, o simple informació funcional.

Volem deixar clar que el fet d’utilitzar Berrly a vosaltres, com a organització, no us eximeix del compliment amb la llei de protecció de dades de cara als vostres socis. Us recomanem que us informeu amb el vostre gestor dels tràmits que heu de fer per a complir amb la llei de protecció de dades.

Les dades que introduïu a Berrly, és a dir la vostre base de dades, són sempre propietat vostre i per compliment amb la llei de protecció de dades Berrly no té accés al vostre compte ni a les dades dels vostres socis. Només en el seu cas el departament tècnic, amb previ consentiment per escrit vostre, hi podrà accedir per a solucionar qualsevol qüestió tècnica que precisseu.

En tot moment podreu exportar les vostres dades i retirar-les de Berrly, sense deixar rastre en el núvol. Per exemple, en el moment que decidíssiu deixar d’utilitzar Berrly vosaltres mateixos podreu exportar la totalitat de la vostre base de dades en format Excel i cancelar el vostre compte de Berrly.

Sí. Si per qualsevol raó o necessitat decidiu deixar de treballar amb Berrly, és precís que ens informeu a info@berrly.com per a tenir-ho en compte a la hora de cancelar el deute que us quedi pendent amb Berrly del trimestre en curs, ja que el nostre mètode de facturació és trimestral.

Si, no hi ha cap problema. Berrly disposa d’una API completa per a accedir i modificar les dades que hi teniu de forma programàtica. Us recomanem que mireu la nostra documentació per veure tots els mètodes disponibles: Documentació API.

En cas que us faci falta algun mètode ens ho podeu demanar i afegirem les crides que us facin falta.