Software de gestió al núvol per a Confederacions i Federacions

Centralitza la gestió de la junta, agilitza processos i optimitza recursos.

Gestiona eficientment.

L’eina ideal per a gestionar el dia a dia de la teva federació que et permetrà centralitzar les dades de totes les associacions federades en una sola plataforma.

Agilitza la comunicació amb les associacions i accedeix a dades estadístiques de totes elles per a generar informes i extreure’n dades d’interès.

Federacions mèdiques

Federacions sindicals

Federacions esportives

Federacions d’ajut social

Federacions de veïns

Federacions d’AFAs

Federacions de comerços

Federacions culturals

Unifica la teva base de dades, segmantada i sense límit de registres

Centralitza els registres de persones físiques i jurídiques en una única font de dades. Flexible, personalitzable i segmentada. El sistema d’etiquetes permet fer consultes fàcilment d’un grup d’interès. Comparteix una base de dades pública amb les associacions federades. Automatitza la gestió d’altes i aprofita els avantatges dels formularis de preinscripció online i el formulari d’actualització de dades que, en un sol clic, incorporen les dades al sistema automàticament.
més info…

Potència la comunicació interna i amb les teves associacions

Edita els teus correus i programa les comunicacions i newsletter per enviaments automàtics i massius. Amb el sistema d’etiquetes et serà molt fàcil dirigir-te a un segment determinat de la teva base de dades. Fes seguiment de recepció amb els informes que Berrly genera per a cada enviament: rebut, obert, clicat, …
més info…

Planifica eficientment reunions i altres esdeveniments

Crea l’agenda de reunions i esdeveniments i convida-hi als assistents. Controla en temps real les confirmacions i genera llistats d’assistència que et permetran fer previsió de futur i preveure els recursos necessàris per a que els teus esdeveniments siguin tot un èxit (menús, cadires, taules, places de pàrquing, …).
més info…

payment methods

Agilitza la feina de tesoreria amb la gestió de cobraments

ELs cobraments de quotes i altres deutes de les associacions al dia en molts pocs clics. Genera partides de deute i fitxers SEPA llestos per a enviar al banc. Compatible amb múltiples mètodes de pagament: domiciliació bancària (SEPA), tarjeta de crèdit (Stripe), transferència i efectiu.
més info…

Accedeis a dades estadístiques anonimitzades de les teves associacions

Amb un accés personalitzat podràs accedir a dades estadístiques que sovint les federacions necessiteu recollir de cada una de les associacions federades. Agilitza la recollida de dades de forma fàcil i autònoma. Genera informes, gràfics y mapes de calor per a conèixer millor la teva organització i els teus associats.
més info…

Oblída’t dels Excel i estalvia temps amb Berrly.

La vida pot ser senzilla, i amb Berrly és fàcil!