Software de gestió al núvol per a Sindicats

Centralitza la gestió de la junta, agilitza processos i optimitza recursos.

Gestiona eficientment.

L’eina que permet estalviar temps de gestió centralitzant les dades i unificant processos per oferir el millor servei als teus afiliats.
Agilitza la feina de junta i afavoreix la interacció amb els teus afiliats, l’actiu més important del teu sindicat.

Les dades dels teus afiliats centralitzats i segurs al núvol

Una única font de dades, flexible, personalitzable i segmentada en base a les teves necessitats de gestió. Agilitza i potència les inscripcions de nous afiliats amb els formularis de preinscripció online i incorpora les dades automàticament a la teva base de dades en un sol clic.
més info…

Potència la comunicació amb els teus afiliats

Mitjançant el sistema d’etiquetes podràs dirigir-te a un segment de la teva base de dades específic i oferir un tracte més personal. Programa les teves comunicacions i newsletter per enviaments automàtics i fes seguiment de recepció amb els informes que Berrly genera per a cada enviament: rebut, clicat, obert,…
més info…

Millora la planificació de formacions, xerrades i esdeveniments

Genera el calendari d’esdeveniments i convida-hi als teus afiliats, controla en temps real les confirmacions d’assistència. Amb els llistats d’assistència confirmada podràs fer previsió de futur i preveure els recursos necessàris (menús, cadires, autocars, places de parking, …).
més info…

payment methods

Agilitza la feina de tesoreria amb la gestió de cobraments

Els cobraments de quotes i altres deutes individuals dels teus afiliats al dia en molt pocs clics. Genera partides de deute i fitxers SEPA llestos per a enviar al banc. Ofereix múltiples mètodes de pagament als teus afiliats i fes seguiment dels deutes pendents.
més info…

Interactúa amb els teus aciliats en temps real

Des de la seva zona privada els teus afiliats podran actualitzar les seves dades personals que podràs incorporar a la teva base de dades en un sol clic. Podran descarregar-se el carnet virtual, consultar comunicacions i deutes pendents, així com confirmar assistència a formacions i altres esdeveniments.

Analitza dades i coneix millor als teus afiliats i el seu comportament

Treu més partit a la teva base de dades generant informes, gràfics i mapes de calor. Coneix en quins barris o ciutats tens una major concentració d’afiliats, quins mesos hi ha més altes/ baixes d’afiliació, quins afiliats participen més en les formacions, …. T’ajudarà a treure’n conclusions que et permetran emplear accions de marketing més concretes i focalitzades.
més info…

Oblída’t dels Excel i estalvia temps amb Berrly.

La vida pot ser senzilla, i amb Berrly és fàcil!