Software de gestió al núvol per Acadèmies i Escoles

Centralitza la gestió, agilitza processos i optimitza recursos.
Gestiona eficientment.

L’eina ideal per a gestiona el dia a dia de la teva acadèmia o escola: gestió d’altes i baixes, automatització de preinscripcions online, agenda d’activitats i horaris, gestió de cobrament de quotes.

Agilitza la gestió administrativa centralitzant les bases de dades i processos en una sola plataforma amb accés multiusuari.

Acadèmies de música

Escoles de dança

Escoles infantils

Corals

Acadèmies d’idiomes

Acadèmies de reforç

Esplais

Extraescolars

Unifica la teva base de dades, segmentada i sense límit d’alumnes

Potència i agilitza les inscripcions dels nois alumnes amb el formulari de preinscripció online i incorpora les dades automàticament a la teva base de dades. Estalvia temps en l’administració i en la gestió de dades.
més info…

Potència la comunicació amb els teus alumnes i les accions de marketing

Mitjançant el sistema d’etiquetes podràs dirigir-te a un segment d’alumnes específic i oferir-los un tracte més personalitzat. Programa les teves comunicacions i newsletter per a enviaments automàtics i fes seguiment de recepció: rebut, obert, clicat,…
més info…

Millora la planificació d’activitats, classes i horaris

Comparteix amb els teus alumnes el calendari d’activitats i horaris de classes. Amb els llistats d’assistència confirmada podràs controlar l’aforament de les classes i preveure els recursos necessàris (cadires, taules, autocars, material,…).
més info…

payment methods

Agilitza la feina de tesoreria amb la gestió de cobraments

Els cobraments de quotes periòdiques i altres deutes dels teus alumnes digitalitzats i al dia en molt pocs clics. Genera partides de deute per activitats o cursos i crea fitxers SEPA llestos per a enviar al banc. Ofereix múltiples formes de pagament als teus alumnes: domiciliació bancària (SEPA), tarjeta de crèdit (Stripe), transferència i efectivo.
més info…

Interactúa amb els teus alumnes en temps real

Des de la seva zona privada els teus alumnes podran actualitzar les seves dades personals que en un clic podràs introduir a la teva base de dades, podran consultar les comunicacions que els enviis, pagar deutes pendents al moment i confirmar assistència a les activitats en les que estiguin inscrits.

Analitza dades i coneix millor l’activitat de la teva acadèmia i el comportament dels teus alumnes

Treu-ne més partit de la teva base de dades generant informes, gràfics i mapes de calor. T’ajudarà a treure conclusions que et permetran emplear accions de marketing més concretes i focalitzades. Amb els informes de participació podràs analitzar el comportament dels teus alumnes i fer un seguiment més proper i personal per a evitar possibles baixes.
més info…

Oblìda’t dels Excel i estalvia temps amb Berrly.

La vida pot ser senzilla, i amb Berrly és fàcil!