Software de gestió de socis al núvol per AFAs

Centralitza la gestió de la junta, agilitza processos i optimitza recursos.

Gestiona eficientment.

L’eina ideal per a gestionar el dia a dia de la teva AFA: gestió d’altes i baixes, preinscripció a extraescolars, calendari d’activitats i control d’assistència, gestió de cobrament de quotes.

Centralitza les dades dels alumnes i familiars en una única plataforma i agilitza la comunicació amb les famílies i docents.

Unifica i segmenta la teva base de dades, sense límit de registres

Centralitza les dades dels alumnes i les seves famílies, personalitza les fitxes de soci i classifica els alumnes en base a extraescolars i servei de menjador. Automatitza la gestió d’altes i baixes i agilitza les preinscripcions a activitats amb el fomulari de preinscripció online.
més info…

Afavoreix la comunicació amb les famílies i el personal docent

Programa les comunicacions i newsletter per a enviaments automàtics i de forma massiva. Amb el sistema d’etiquetes podràs dirigir-te a un grup d’interès determinat (docents, famílies, fútbol, menjador,…). Fés seguiment de recepció amb els informes que Berrly genera per a cada enviament: rebut, obert, clicat, … 
més info…

Genera el calendari d’activitats i reunions i controla l’assistència

Agilitza i promou la participació d’alumnes i familiars a activitats i reunions de pares i mares. Coordina i planifica millor qualsevol tipus d’esdeveniment generant un calendari i convidant-hi als participants. Controla en temps real les confirmacions i genera llistats d’assistència que et permetran fer previsió de futur i preveure els recursos necessàris (menús, cadires, autocars,…).
més info…

payment methods

Agilitza la feina de tesoreria amb la gestió de cobraments

Porta al dia els cobraments de quotes i altres deutes (material escolar, servei de menjador, extraescolars,…). Genera partides de deure i fitxers SEPA llestos per a enviar al teu banc, en molt pocs clics! Compatible amb múltiples mètodes de pagament: domiciliació bancària (SEPA), tarjeta de crèdit (Stripe), transferència i efectivo.
més info…

Potència la interacció amb els pares i les mares

Des de la seva zona privada, els pares i mares podran actualitzar les seves dades personals i les dels seus fills, podran consultar les comunicacions i newsletter de l’AFA, consultar i pagar deutes pendents, així com confirmar assistència a les reunions i activitats.

Accedeix a dades estadístiques i coneix millor el comportament d’alumnes i familiars

Tréu-li més partir a la teva base de dades generant informes, gràfics i estadístiques, Amb els informes de participació podràs analitzar el comportament dels teus alumnes i els seus familiars i fer un seguiment més proper i personal. Els mapes de calor et donaran informació gràfica de la procedència geogràfica dels teus alumnes, facilitant així la gestió de rutes i autocars.
més info…

Oblída’t dels Excel i estalvia temps amb Berrly.

La vida pot ser senzilla, i amb Berrly és fàcil!