Software de gestió de socis al núvol per a Clubs

Centralitza la gestió de la junta, agilitza processos i optimitza recursos.

Gestiona eficientment.

L’eina ideal per digitalitzar la gestió integral del teu club.
Agilitza la feina administrativa i estalvia temps simplificant i unificant processos per oferir el millor servei als teus socis.

Club esportiu

Club d’escacs

Club social/ lleure

Club nàutic

Club fotografia

Club d’amics

Digitalitza i unifica les teves bases de dades, sense limit de socis

Una única font de dades per a tota la gestió. Flexible, segmentada i amb fitxes de soci personalitzables. Potencia i agilitza les inscripcions de nous socis amb el formulari de preinscripció online i incorpora les dades automàticament a la teva base de dades.
més info…

Potencia la comunicació amb els teus socis i les teves accions de marketing

MItjançant el sistema d’etiquetes podràs dirigir-te a un segment de socis específic i donar un tracte més personalitzat. Potencia les teves accions de marketing amb el sistema de comunicacions integrat, programa comunicats i newsletter per enviaments automàtics i fes seguiment de recepció: rebut, obert, clicat, …
més info…

Millora la planificació del calendari d’entrenaments, competicions i esdeveniments

Genera el calendari d’activitats i convida-hi als teus socis. Controla en temps real les confirmacions d’assistència. Amb els llistats d’assistència podràs fer previsió de futur i preveure els recursos necessàris (entrenadors, menús, cadires, autocars, places de pàrquing,…).
més info…

payment methods

Agilitza la feina de tesoreria amb la gestió de cobraments

Gestiona els cobraments de quotes periòdiques i altres deutes dels teus socis en molt pocs clics. Genera partides de deute en funció d’activitats i fitxers SEPA llestos per a enviar al banc. Ofereix múltiples mètides de pagament als teus socis: domiciliació bancaria /SEPA), tarjeta de crèdit (Stripe), transferència, efectiu, …
més info…

Interactua amb els teus socis a temps real

Des de la seva zona privada els teus socis podran actualitzar les seves dades personals que podras incloure directament a la teva base de dades, podran consultar les comunicacions, consultar i pagar deutes pendents i confirmar assistència als entrenaments, activitats i altres esdeveniments.

Analitza dades i coneix millor als teus socis i el seu comportament

Treu-ne més partit de la teva base de dades generant informes, estadístiques i gràfics. T’ajudarà a treure conclusions que et permetran emplear accions de marketing més concretes i focalitzades. Amb els informes de participació podràs detectar els socis inactius i fer seguiment personalitzat per reactivar la seva activitat i evitar baixes.
més info…

Oblída’t dels Excel i estalvia temps amb Berrly.

La vida pot ser senzilla, i amb Berrly és fàcil!