Software de gestió de socis al núvol per a Germis, Associacions de Comerciants i Empresaris

Centralitza la gestió de la junta, agilitza processos i optimitza recursos.

Gestiona eficientment.

L’eina que permet estalviar temps de gestió, centralitzant dades i unificant processos, per a oferir el millor servei als teus agremiats.

Les dades dels teus agremiats centralitzats i segurs al núvol

Una única font de dades, flexible, personalitzable i segmentada en base a les teves necessitats de gestió. Agilitza i potència les inscripcions de nous agremiats amb el formulari de preinscripció online i incorpora les dades automàticament a la teva base de dades. Genera un carnet QR per a cadascun dels teus socis.
més info…

Potència la comunicació amb els teus agremiats

Mitjançant el sistema d’etiquetes podràs dirigir-te a un segment de la teva base de dades específic i donar un tractament més personal. Programa les teves comunicacions i newsletter per a enviaments automàtics i de forma massiva. Amb els informes de recepció sabràs qui ha rebut, obert, llegit les teves comunicacions.
més info…

Genera el calendari de cursos, formacions i reunions

Convida als teus agremiats i controla a temps real les confirmacions d’assistència. Amb els llistats d’assistència podràs fer previsió de futur i preveure els recursos necessàris (menús, cadires, autocars, places de pàrquing,..).
més info…

payment methods

Agilitza la feina de tesoreria amb la gestió de cobraments

Els cobraments de quotes i altres deutes individuals al dia en molt pocs clics. Genera partides de deute i fitxers SEPA llestos per a enviar al banc. Ofereix múltiples mètodes de pagament (tarjeta crèdit, efectiu, transferència, domiciliació,…) i fes seguiment de deutes pendents.
més info…

Interactúa amb els teus agremiats en temps real

Des de la seva zona privada els teus agremiats podran actualitzar les seves dades personals que podràs incloure directament a la teva base de dades en un clic, consultar les comunicacions i newsletter, pagar els seus deutes pendents al moment i confirmar assistència a les formacions i xerrades.

Analitza dades i coneix millor als teus agremiats i el seu comportament

Treu-li més partit a la teva base de dades generant informes, gràfics i mapes de calor. Coneix en quines zones o ciutats tens major concentració d’agremiats, quins mesos tens més altes/ baixes, quins interessos tenen els teus agremiats i quina és la particicpació en les formacions i cursos que ofereixes,… Tot això t’ajudarà a treure conclusions que et permetran emplear accions formatives i de marketing més concretes i focalitzades.
més info…

Oblída’t dels Excel i estalvia temps amb Berrly.

La vida pot ser senzilla, i amb Berrly és fàcil!