Software de gestió de socis al núvol per a ONGs

Centralitza la gestió de la junta, agilitza processos i optimitza recursos.

Gestiona eficientment.

L’eina ideal per a la gestió integral de la teva ONG.
Agilitza la feina administrativa i estalvia temps unificant processos per a dedicar-li més temps a la missió de la teva ONG.

Digitalitza i unifica les teves bases de dades, sense límit de socis

Una única font de dades, segmentada i amb fitxes de soci personalitzables. Fomenta la captació digital de donatius i socis amb el formulari de preinscripció online.
més info…

Potencia la comunicació amb els teus col.laboradors, voluntaris i donants

Mitjançant el sistema d’etiquetes podràs dirigir-te a un segment de socis específic i oferir un tracte més personalitzat. Comparteix contingut d’interès i potencia les teves accions de màrqueting amb el sistema de comunicacions. Programa els teus comunicats i fes seguiment de recepció: rebut, obert, clicat,… 
més info…

Millora la planificació d’esdeveniments, formacions i activitats

Fidelitza als teus donants, col.laboradors i voluntaris invitant-los a esdeveniments i altres activitats. Amb els llistats d’assistència podràs controlar l’aforament, fer previsió de futur i preveure els recursos necessàris per a que els teus esdeveniments siguin un èxit (menús, cadires, places de pàrquing, autocars,…).
més info…

payment methods

Agilitza la feina de tesoreria amb la gestió de cobraments

Gestiona els cobraments de quotes i donatius dels teus socis en molt pocs clics. Crea partides de deute i fitxers SEPA llestos per a enviar al teu banc.
Genera el Model 182 de forma ràpida i els certificats de donatius per als teus socis.
més info…

Interactúa amb els teus col.laboradors, donants i voluntaris en temps real

Des de la seva zona privada els teus socis podran actualitzar les seves dades personals que podràs incloure directament a la teva base de dades, consultar les comunicacions i newsletter, fer els seus donatius i confirmar assistència als esdeveniments i activitats. També podran descarregar-se el carnet virtual i els certificats de donatius.

Analitza dades i coneix millor la teva ONG, els teus socis i el seu comportament

Treu més partit a la teva base de dades generant informes, estadístiques i gràfics. Coneix de quines zones provenen els teus socis amb els mapes de calor que Berrly genera automàticament. Amb els informes de participació podràs detectar quines activitats tenen més afluència i quins socis, col.laboradors i voluntaris son més actius. Tot això t’ajudarà a treure conclusions que et permetran emplear accions de màrqueting més concretes i focalitzades i una gestió de personal més eficient.
més info…

Oblidat dels Excel i estalvia temps amb Berrly.

La vida pot ser senzilla, i amb Berrly és fàcil!