Software de gestió de socis al núvol per Associacions

Centralitza la gestió de la junta, agilitza processos i optimitza recursos.

Gestiona eficientment.

L’eina ideal per a gestionar el dia a dia de la teva associació optimitzant recursos.
Agilitza la feina de junta i afavoreix l’interacció amb els teus socis, l’actiu més important de la teva associació.

Associacions culturals

Associacions de pacients 

Associacions de veïns 

AFAs (Associacions de Famílies d’Alumnes)

Associacions de lleure 

Associacions religioses

Associacions esportives

Penyes

Unifica la teva base de dades, segmentada i sense límit de socis

Una única font de dades per a tota la gestió. Flexible, personalitzable i segmentada en base a les necessitats de gestió de la teva associació. Potència i agilitza les noves inscripcions amb el formulari de preinscripció online i incorpora les dades automàticament a la teva base de dades en un sol clic.
més info…

Potència la comunicació amb els teus socis

Mitjançant el sistema d’etiquetes podràs dirigir-te a un segment de socis específic i oferir un tracte més personal. Programa les teves comunicacions i newsletter per a enviaments automàtics i massius. Fes seguiment de recepció amb els informes que Berrly genera per a cada enviament: rebut, obert, clicat, …
més info…

Millora la planificació d’activitats i esdeveniments

Genera el calendari d’esdeveniments, convida-hi als teus socis i controla en temps real les confirmacions d’assistència. Amb els llistats d’assistència podràs fer previsió de futur i preveure els recursos necessàris (menús, cadires, places de parking, …).
més info…

payment methods

Agilitza la feina de tesoreria amb la gestió de cobraments

Els cobraments de quotes i altres deutes dels teus socis al dia en molt pocs clics. Genera partides de deute i fitxers SEPA llestos per a enviar al banc. Ofereix múltiples mètodes de pagament als teus socis: domiciliació bancària (SEPA), tarjeta de crèdit (Stripe), transferència i efectiu.
més info…

Interactúa amb els teus socis en temps real

Des de la seva zona privada els teus socis podran actualitzar les seves dades personals que podràs incorporar directament a la teva base de dades en un sol clic. Podran consultar les comunicacions que els enviis, consultar els seus deutes pendents i pagar-los al moment, descarregar-se el carnet virtual i confirmar assistència.

Analitza dades i coneix millor als teus socis i el seu comportament

Treu més partit a la teva base de dades generant informes, gràfics i mapes de calor. T’ajudarà a treure’n conclusions que et permetran emplear accions de marketing més concretes i focalitzades.
més info…

Oblída’t dels Excel i estalvia temps amb Berrly.

La vida pot ser senzilla, i amb Berrly és fàcil!