Software de gestió de socis al núvol per Ateneus, Centres cívics i Centres culturals

Centralitza la gestió de la junta, agilitza processos i optimitza recursos.

Gestiona eficientment.

L’eina ideal per a la gestió integral del teu centre: base de dades actualitzada, gestió d’altes i baixes, automatització de preinscripcions, sistema de comunicacions, calendari d’activitats, gestió de cobraments i molt més.
Agilitza la feina administrativa i estalvia temps simplificant i unificant processos per oferir el millor servei als teus socis.

Centres cívics

Centres culturals

Centres de lleure

Ateneus

Ludoteques

Centres de día

Digitalitza i unifica la teva base de dades, sense límit de socis

Una única font de dades, flexible, segmentada i amb fitxes de soci personalitzables. Potencia i agilitza les inscripcions de nous socis amb el formulari de preinscripció online i incorpora les seves dades automàticament a la teva base de dades.
més info…

Potencia la comunicació amb els teus socis i potencia les teves accions de marketing

Mitjançant el sistema d’etiquetes podràs dirigir-te a un segment de socis específic i oferir un tracte més personalitzat. Potencia les teves accions de marketing amb el sistema de comunicacions integrat, programa comunicacions i newsletter per a enviaments automàtics i fes seguiment amb els informes de recepció que Berrly genera per a cada enviament: rebut, obert, clicat, …
més info…

Millora la planificació de cursos, activitats i esdeveniments

Genera el calendari d’activitats i convida-hi als teus socis. Controla en temps real les confirmacions d’assistència. Amb els llistats d’assistència podràs controlar l’aforament, fer previsió de futur i preveure els recursos necessàris (menús, cadires, autocars, places de parking, …).
més info…

payment methods

Agilitza la feina de tesoreria amb la gestió de cobraments

Gestiona lels cobraments de les quotes periòdiques i altres deutes dels teus socis en molt pocs clics. Genera partides de deute i fitxers SEPA llestos per a enviar al banc. Ofereix múltiples mètodes de pagament als teus socis: domiciliació bancària (SEPA), tarjeta de crèdit (Stripe), transferència i efectiu,…
més info…

Interactúa amb els teus socis a temps real

Des de la seva zona privada els teus socis podran actualitzar les seves dades personals que podràs incloure directament a la teva base de dades, consultar les comunicacions, pagar els seus deutes pendents al moment i confirmar assistència als esdeveniments.

Analitza dades i coneix millors als teus socis i el seu comportame

Treu-ne més partir de la teva base de dades generant informes, estadístiques i gràfics. T’ajudarà a treure’n conclusions que et permetran emplear accions de marketing més concretes i focalitzades. Amb els informes de participació podràs detectar els socis inactius i fer seguiment personalitzat. Coneix de quins barris provenen els teus socis amb els mapes de calor que Berrly genera.
més info…

Oblída’t dels Excel i estalvia temps amb Berrly.

La vida pot ser senzilla, i amb Berrly és fàcil!