COMENÇA ARA MATEIX!

Demana un accés de prova sense cap compromís ni pagament previ.


20€
+IVA AL MES

SISTEMA
Connexió xifrada i segura amb el servidor
Consulta des d’smartphones i tablets
Multi-usuari

GESTIÓ DE SOCIS
Cercador
Fotografies dels socis
Organització per etiquetes
Característiques dels socis personalitzada
Informes gràfics dels socis i de les altes

AGENDA D’ESDEVENIMENTS
Creació i modificació en llista i calendari
Impresió de llistes d’assistència
Agenda i confirmació d’assistència per email
Històric i gràfics dels participants
Segmentació de la participació per etiquetes

COMUNICACIÓ AMB ELS SOCIS
Editor d’emails amb imatges i adjunts
Enviament massiu de correu
Notificacions a través de Facebook
Detector d’adreces de correu no vàlides
Segmentació dels enviaments per etiquetes
Informes de recepció

Cobraments.
Gestor de pagaments i quotes de socis. Tots els deutes unificats. Gestió de pagaments en efectiu i a través del banc. Generació de rebuts al moment. (opcional 10€ +IVA al mes)

Automatismes
Avisos automàtics pel control d’assistència i enviaments automàtics a dates concretes. (opcional 5€ +IVA al mes)

API
Et proporcionem una passarel·la per a accedir i llegir les dades emmagatzemades a Berrly i així poder crear els teu propis chatbots, apps, mostrar dades a la teva web o integrar programari a mida. (opcional 5€ +IVA al mes)

Preus i contractació

El paquet de Berrly inclou tots els serveis que teniu descrits en aquesta mateixa pàgina. Trobareu una descripció més completa al PDF que us podeu descarregar aquí mateix. Amb el paquet inicial de serveis podreu gestionar la vostra associació de forma fàcil i efectiva.

La contractació de Berrly es fa de forma molt senzilla. El primer pas és sol·licitar un accés de prova que es configurarà amb les dades de la teva associació. Hi tindràs accés durant uns dies per a poder estar segurs de que Berrly s’adequa a les necessitats de la teva associació.

Un cop hagi passat el període de prova el mateix compte de proves es convertirà en un compte definitiu. Com podeu veure no hi ha cap quota d’alta ni tampoc cap permanència. Estem molt segurs que un cop proveu Berrly no voldreu tornar enrere.
Per a qualsevol dubte que tingueu sobre Berrly us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic o del telèfon que hi ha al final d’aquesta mateixa pàgina.

Demana el teu accés de prova

Sense cap compromís! Deixa’ns les teves dades i prepararem un accés de prova per a poder utilitzar Berrly a la teva associació. Per a registrar-vos no cal introduïr cap dada de pagament i tindreu la possibilitat d’avaluar aquesta eina durant 30 dies. Ens posarem en contacte en breu amb tu per a resoldre els teus dubtes i fer més fàcil la migració de la teva base de dades actual.
Un cop enviades aquestes dades i passats cops minuts rebreu al correu electrònic indicat l’usuari i la contrasenya per a accedir al compte de proves.


COMENÇA ARA MATEIX!

Demana un accés de prova sense cap compromís ni pagament previ.