1. Home
  2. Docs
  3. Gestió de socis
  4. Configuracions
  5. Comunicacions

Comunicacions

Des d’aquest apartat és des d’on s’editen els correus predeterminats que el sistema dóna l’opció d’enviar o en ocasions enviarà automàticament:

Aquestes comunicacions són lliurement configurables mitjançant l’editor de correu que trobaràs en cada un dels apartats, pots escriure l’Asumpte que prefereixis, canviar i editar el text, adjuntar enllaços, etc.

Mitjançant els dos primers botons de l’editor podràs incloure camps de dades de la fitxa de soci de manera que quan el soci rebi el correu pugui revisar les seves dades personals (útil per assegurar-nos que les dades incloses a la nostre base de dades en el moment de l’alta de soci són correctes).

Aquests correus mostraran també el Logo de l’associació i el Text legal que haguem configurat des del menú Comunicacions.

Un cop configurat podem “Desar i previsualitzar” el correu.

Correu de benvinguda

Alhora de desar les dades d’un nou soci a la base de dades, ja sigui si creem el soci nosaltres mateixos o si ens arriba per una preinscripció online, el sistema dona l’opció d’enviar-li un correu de benvinguda mitjançant el botó “Desa i envia correu de benvinguda”.

Correu de baixa de soci

Al donar de baixa un soci el sistema dona l’opció d’enviar un correu al soci en qüestió confirmant-li que ha sigut donat de baixa correctament. Per defecte aquesta opció estarà marcada, en cas que no volguéssim enviar aquest correu l’haurem de desseleccionar.

Correu accés a la zona privada

Quan convidem als socis a la seva zona privada el sistema envia automàticament un correu amb l’enllaç a la zona privada.

Correu de preinscripció soci

Quan un soci es preinscriu mitjançant el formulari de preinscripció online i envia la sol·licitud, el sistema li enviarà automàticament un correu confirmant que la sol·licitud ha estat correctament emplenada i enviada.