Berrly Cloud Release #33

Berrly Saas - Gestió de socis, gestió d'organitzacions, gestió de clubs esportius
Comparteix aquest article

Nova actualització del sistema a data dilluns 28 de febrer de 2022

Millores al Release #33 de Berrly:

 1. Implemented a new extra field input type file (#523)
 2. Redesigned the season pass view [sc-1090] (#533)
 3. Implemented the donations merged certificate [sc-1105] (#532)
 4. Now displays extra information on the member left-side menu when viewing and editing a member (#531)
 5. Changed Berrly logos to the new one
 6. Now it’s possible to check and go to the information of a member when viewing the members of a collective (#535)
 7. Now it is possible to display the sector seat information on the member card [sc-747] (#515)
 8. Now it’s possible to select the comment from non-member attenders when exporting them from the event view [sc-1097] (#517)
 9. Adapted the member import to the new collective reworked system [sc-1089] (#521)
 10. Added the surveys in the API members [sc-1093] (#513)
 11. Added the banner on top to display the remaining time of the trial or if they’re using a free version (#511)
 12. Added the modal component for trial and free version when logging in the first time (#529)

Implemented a new extra field input type file (#523)

S’ha inclós un nou camp als formularis de registre que poden configurar i distribuir les organitzacions per a fer l’enregistrament de nous socis online, on l’usuari pot pujar arxius i la organització els pot validar abans de donar alta el soci. És útil, per exemple, per pujar arxius obligatoris depenent de les necessitats de cada organització, com el DNI, certificats oficials, etc.

Redesigned the season pass view [sc-1090] (#533)

S’ha millorat la interfície gràfica i d’usuari a la pantalla que mostra els passis de temporada, amb un nou display visual, quan una organització té esdeveniments que tenen aquest tipus de configuració.

Implemented the donations merged certificate [sc-1105] (#532)

S’ha implementat un sistema per a fusionar donacions. Ara, si un dels fusionats descarrega el certificat de donacions, li apareixerà el certificat amb la donació fusionada i el seu titular corresponent. Ara també, si la organització que gestiona les donacions és un sindicat o partit polític, etc., poden posar un tipus de deducció fixe.

Now displays extra information on the member left-side menu when viewing and editing a member (#531)

S’han afegit uns indicadors extres a la barra esquerra del menu que apareix a les fitxes de soci. Aquests indicadors transmeten de manera molt ràpida informació útil lligada a cada soci, i permet als administradors saber en tot moment quina quantitat de tasques pendents tenen els socis sense haver d’accedir a cada apartat. Podeu veure l’exemple a la següent captura:

Berrly Release #33

Changed Berrly logos to the new one

S’han actualitzat els logos de Berrly. Ara amb un estil més fi i alineat amb el nostre objectiu. Forma part d’un canvi d’imatge i colors corporatius, una evolució progressiva i cap a millor, on també volem explicar la nostra historia i identificar-nos amb allò que representem. Berrly, de Berry en anglès, ara ens permet jugar amb aquestes fulletes que ara van sobre la lletra “e”, tot representant també un aspecte ecològic i sostenible. Un aspecte necessari en la lluita activa contra el canvi climàtic del qual, nosaltres, com a empresa, en som molt concients.

Now it’s possible to check and go to the information of a member when viewing the members of a collective (#535)

A la darrera actualització de sistema vam implementar el nou sistema de col·lectius. Ara, quan s’hi accedeix al menú d’una persona que ja pertenyi a un col·lectiu, ens permetrà veure fàcilment qui són les altres persones que pertanyen al mateix col·lectiu. Des d’aquest menú, ara es pot saltar d’una persona a l’altra de manera molt més ràpida.

Now it is possible to display the sector seat information on the member card [sc-747] (#515)

S’ha implementat una nova millora en que es pot veure la informació relativa al sector i al seient assignat a un soci des del seu carnet virtual, també a la App mòbil. Per a fer aquesta informació visible, s’ha d’aplicar aquesta nova configuració a l’apartat de disseny de carnets. O bé editant un disseny de carnet ja existent, o bé afegint un nou disseny de carnet.

Now it is possible to select the comment from members and non-members attendees when exporting them from the event view [sc-1097] (#517)

S’ha afegit una funcionalitat que permet exportar els comentaris tant de socis com de públic extern (no socis), de la informació enregistrada durant la compra d’entrades.

Adapted the member import to the new collective reworked system [sc-1089] (#521)

S’ha adaptat la plantilla d’importació inicial de dades a Berrly per a recollir la informació correcte del nou sistema de col·lectius. Ara durant la importació inicial aquesta informació relativa a col·lectius (famílies, empreses, etc.), es pot importar al sistema sense problemes.

Added the surveys in the API members [sc-1093] (#513)

Hem inclòs una nova crida a la nostra API per a que la App mòbil pugui veure les enquestes i els resultats. Això vol dir que en el futur des de l’aplicació mòbil els socis d’una organització podran participar de les enquestes directament des de la App. La configuració a la nostra API està enllestida, però aquesta nova funcionalitat encara nno està implementada a la App mòbil (ho estarà properament!).

Added the banner on top to display the remaining time of the trial or if they’re using a free version (#511)

S’ha afegit una nova barra informativa a la part superior de la pantalla dins de Berrly que informa l’usuari el temps que li queda del període de proves i avaluació del software. Aquesta barra ara també apareix per a aquelles organitzacions que fan servir Berrly gratuïtament amb la nostra tarifa freemium, i en aquest cas, es queda fixa durant tota la vida útil del software (fins que es faci un canvi a una tarifa de pagament).

Added the modal component for trial and free version when logging in the first time (#529)

Seguint l’estil de la barra que hem mencionat anteriorment, hem modificat l’avís d’inici de sessió per a aquelles organitzacions que estan al període de proves i avaluació de Berrly, o que bé fan servir el nostre software gratuïtament. Aquest avís en forma de pop surt un cop per sessió quan es fa login inicial.

A banda d’aquestes millores, hem arreglat alguns errors menors tot millorant el funcionament del sistema de Berrly:

 • Fixed an error when creating massive attendances automatically would not work properly [sc-1088] (#509)
 • Fixed a bug where the API was using the incorrect model of member [sc-1103] (#524)
 • Fixed a bug where setting the verified status on an attendance was not working properly [sc-1104] (#525)
 • An issue where the tag dynamism was not saved or edited correctly if age or collective was selected
 • An issue where the payment modal on a member card was not working correctly on the member information view [sc-1111] (#528)

Altres optimitzacions del sistema:

 • Set “all” tag as default option when creating a ticket on a event [sc-1115] (#534)
 • Removed family head from the membersearch text job [sc-1096] (#516)
 • App request now accepts .ai and .pdf formats
 • Improvements to the translations when assigning collectives [sc-1094] (#514)
 • Minor changes on the database [sc-1098] (#518) [sc-1101] (#520)

Si teniu qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del formulari de suport tècnic: https://app.berrly.com/help

Seguim i continuarem treballant per a apropar-nos una mica més al nostre objectiu d’oferir-vos el sistema perfecte per a la gestió de socis, organitzacions i clubs esportius de manera fàcil i intuïtiva.

Gràcies per la vostra confiança!

Comença la teva prova gratuïtament

Prova Berrly durant 15 dies

STANDARD

39 /mes
 •  

ADVANCED

89 /mes
 •  
RECOMENADA

PREMIUM

199 /mes
 •  

Software de gestió de socis i organització d’esdeveniments per a clubs esportius i non-profits.