INDESCAT i Berrly:
Nou partnership el 2022

Berrly x INDESCAT
Comparteix aquest article

Berrly s’uneix com a nou partner al clúster esportiu català, l’INDESCAT

El mes passat, Berrly va tenir l’oportunitat d’assistir al PRO SportsTech Congress 2022 a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, un esdeveniment centrat en la fusió i l’impacte de la tecnologia amb l’esport i la transformació futura que tindrà quant a la seva oferta. Aquesta jornada va reunir més de 400 persones comptant amb diferents professionals i referents del sector, com el Dídac Lee i Pablo Carro, entre d’altres, i que va ser impulsada per INDESCAT i 2Playbook. A més a més, l’esdeveniment tenia el suport de l’Ajuntament de Barcelona, Estrella Damm, Technogym, Fluidra i AS com a media partners.

Què és l’INDESCAT?

INDESCAT, nom que ve de la fusió de les paraules INDÚSTRIA + ESPORT + CATALUNYA, és una entitat sense ànim de lucre conformada per empreses i entitats del món de l’esport que té com a missió agrupar les diferents companyies i associacions d’aquest sector per a ajudar els seus membres a desenvolupar noves oportunitats de negoci mitjançant la creació d’esdeveniments, la innovació, internacionalització i eines i vies de finançament. El clúster català està conformat actualment per 113 membres, i és membre oficial de la “European Platform for Sport Innovation” des de 2012, a més de tenir el suport de la Secretària General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya com partner estratègic.

L'equip de l'INDESCAT
L’equip de l’INDESCAT

La implicació d’aquestes noves iniciatives

Aquest esdeveniment va tractar de donar llum a aquesta nova incògnita del món de l’esport, i Berrly empresa tecnològica especialitzada en la gestió de socis de clubs esportius i associacions, no podia faltar. El PRO SportsTech Congress 2022, posa encara més en el centre del mapa a Barcelona en el món de l’esport, que va ser classificada l’any passat com la quarta ciutat més esportiva del món i està llesta per a afrontar els reptes del futur.

Aquest clúster, de vital importància en l’àmbit territorial català i esportiu, compta amb l’ajuda de fons europeus per a potenciar el desenvolupament i les tasques a què s’hi dediquen. La qual cosa demostra una vegada més la importància que té l’esport a la regió catalana i la necessitat imperativa d’aportar ajudes a aquest sector transversal, que en 2019 va arribar a representar el 2% del PIB de Catalunya.

La trobada de Berrly amb l’INDESCAT

La primera trobada entre Berrly i l’INDESCAT va tenir lloc durant el 4YFN del MWC de 2022, on l’empresa tecnològica catalana va tenir presència aquest any, i que va servir per a sentar les bases d’una relació que culminaria en una estreta col·laboració durant el PRO SportsTech Congress 2022. Aquest esdeveniment va compta amb una mostra de 12 startups entre les quals, Berrly era present, presidint el futur de la gestió dels clubs i les associacions esportives.

A Berrly, estem orgullosos d’anunciar la nostra col·laboració com startup amb el clúster de referència catalana d’entitats esportives i estem motivats per a participar en els futurs projectes i esdeveniments de l’associació per a crear un impacte positiu i revolucionari a tot el sector.

Amb aquesta nova col·laboració de Berrly al costat de INDESCAT, no només afavorim el networking i el creixement del clúster català amb la resta de membres, sinó que ens acosta fins i tot més als nostres valors que tenim com a empresa, donant-nos una oportunitat més per a centrar a les persones al core business de la nostra organització i ser fidels amb el nostre lema, “Community engagement & events for Non-profit and Sports clubs”.

La digitalització com a repte futur al món esportiu

Quan ajuntem el concepte de digitalització dins de les organitzacions i clubs esportius, trobem un terme molt interessant darrerament és punta de llança del sector, denominat el “fan engagement”, o el que a nosaltres també ens agrada molt, el “community engagement“, per a totes aquelles organitzacions que no són del sector esportiu, però tenen una gran comunitat de persones al darrera.

El fan engagement ve a referir-se a la relació i interaccions que tenen per exemple els seguidors amb el seu club esportiu. És a dir, segons la mena de relació que hi hagi i el seu nivell de profunditat determinarà el nivell d’atracció i compromís que tinguin podent així aconseguir la lleialtat que és la finalitat última.

Al cap i a la fi si no haguessin aficionats, l’esport professional mancaria de sentit, pura oferta i demanda. El fan engagement cerca donar sentit a aquesta connexió existent tant en línia com offline entre les organitzacions esportives, els seus esportistes, patrocinadors i més important, els seus aficionats.

Fa relativament poc que els clubs esportius i associacions han pres gran conciència del fan engagement a causa de la seva importància en el món de l’esport. Veiem una evolució que passa per tenir una bona relació que sigui directa amb els nostres fans i la resta de la comunitat, implicada amb les organitzacions i els clubs esportius, tot oferint un bon servei a més d’establir un compromís amb ells. Buscar una major involucració per part dels fans i que aquests puguin interactuar fàcilment amb el seu equip sempre que ho desitgin.

A Berrly busquem facilitar aquesta interacció perquè sigui mesurable, i el més important, comprensible, per a poder conèixer millor l’entorn en el qual interaccionem, com el comportament dels nostres socis i afició. La fi última d’aquests mesuraments, és poder calcular una previsió del comportament dels socis de les organitzacions i l’afició dels clubs esportius per a poder establir estratègies, augmentar la retenció i la fidelització i, al cap i a la fi, monetitzar més eficientment a través de la digitalització.

L’esport a Barcelona i a Catalunya

L’INDESCAT i Berrly varen estar presents ambdós a les darreres jornades REACT 2022 organitzades per l’Ajuntament de Barcelona. Unes jornades que tracten sobre la revitalització i la reactivació econòmica de la ciutat de Barcelona. Un espai on es va presentar un projecte integral dins el món esportiu, on l’INDESCAT hi tindrà també molt de pes, que és el BCN Sports Hub.

Aquest hub, que comptarà amb una inversió de més de 40M d’€ i continuarà posicionat la ciutat comtal com a referent mundial del món esportiu, els eSports i l’SportsTech, ha anunciat ja que Barcelona esdevindrà també la capital pels esports marítims.

Us convidem a seguir l’actualitat del panorama esportiu català amb nosaltres!

Comença la teva prova gratuïtament

Prova Berrly durant 15 dies

STANDARD

39 /mes
  •  

ADVANCED

89 /mes
  •  
RECOMENADA

PREMIUM

199 /mes
  •  

Software de gestió de socis i organització d’esdeveniments per a clubs esportius i non-profits.