Aprofita el Black Friday amb un 50% a les tarifes anuals!

Què és un CRM per a associacions?
Les 9 funcionalitats clau!

berrly crm per a associacions
Comparteix aquest article

Què és un CRM per a associacions?

Per respondre la pregunta de què és un CRM per a associacions, abans és imprescindible entendre què és un CRM. Un cop entenguem això, podrem analitzar com un programari CRM per al tercer sector pot ajudar a la gestió de socis per a les associacions, a la gestió d’ONGs, o a la gestió de fundacions Llegeix aquest article fins al final si vols saber com un CRM per a associacions et pot ajudar en tots aquests aspectes de la teva organització!

Què és un CRM?

Un CRM, de les sigles en anglès Customer Relationship Manager, és un programari dissenyat per portar una gestió 360º d’una organització empresarial, que uneix les tasques de vendes, màrqueting, atenció al client i tota la cadena d’esdeveniments entre la persona de contacte i empresa.

L’objectiu és millorar les relacions comercials per fer créixer un negoci. Ajuda les empreses a mantenir-se connectades amb els clients, a agilitzar els processos ia millorar la rendibilitat.

En plena onada de transformació digital, on el client és al centre de totes les activitats de l’empresa (customer centric), una eina com un CRM ajuda a millorar l’experiència del client durant tot el cicle de vida: des de la prevenda i la postvenda fins a la fidelització.

Quins avantatges aporta un CRM?

 1. Administra la informació dels clients
 2. Agilitza el canal de comunicació amb els clients
 3. Proporciona avisos i recordatoris per evitar que es refredi la relació amb el client
 4. Ofereix analítiques i informes automatitzats per potenciar els resultats
 5. Centralitza la gestió i connecta tot l’equip que administra els comptes
 6. Disminueix el marge d’error humà en tasques repetitives manuals a través de la digitalització

 

Quins avantatges aporta un CRM per a associacions?

 1. Gestionar i mantenir actualitzada la base de dades de socis
 2. Habilitar formularis d’inscripció online per a socis
 3. Gestionar les comunicacions i fer email marketing amb els socis
 4. Oferir un carnet virtual amb codi QR per a socis
 5. Cobrament de quotes i donacions online per a socis
 6. Organitzar enquestes i votacions online per a socis
 7. Oferir un sistema flexible de venda d’entrades per a socis
 8. Analitzar la interacció dels socis amb la organització
 9. Una App mòbil a mida per als socis

 

Quins tipus de CRM hi ha?

 1. CRM a Local

  És un programari de gestió d’organitzacions que cal instal·lar en una màquina física, i que no depèn d’una connexió a Internet per poder operar.

 2. CRM al Núvol

  És un programari de gestió d’organitzacions que no requereix instal·lació prèvia a cap màquina. És accessible des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet i sol ser multiplataforma i multiusuari.

 3. CRM per a empreses

  Un programari de gestió dissenyat per a grans empreses i organitzacions que generen beneficis amb grans volums de facturació. Normalment les grans empreses utilitzen sistemes híbrids amb funcionalitats ERP, o un sistema que englobi les dues àrees de treball, per unificar la relació amb els clients juntament amb la facturació, el control d’estoc i la comptabilitat. Un referent al sector és Salesforce.

 4. CRM per al tercer sector

  Un programari de gestió per a associacions, que ajuda amb la gestió de socis i està dissenyat per a organitzacions sense ànim de lucre. Aquests sistemes tenen funcionalitats més dedicades a la comunicació amb els socis, i compten amb mòduls dissenyats per gestionar cobrament de quotes en línia i gestió de donacions en línia, no grans volums de facturació com hem vist en les versions anteriors.

Quin tipus de CRM és Berrly?

És un CRM al núvol, i dels que considerem CRM per al tercer sector, que serveix alhora com a CRM per a fundacions o CRM per a ONG. És una eina de gestió per a organitzacions sense ànim de lucre, i té el focus principal en els socis i sòcies de les organitzacions, posant les persones al centre. Facilita i digitalitza les tasques dels membres de la junta directiva per fer més suportable el dia a dia i no perdre el temps amb tasques repetitives. Ajuda, en general, amb la gestió de socis per a organitzacions i ajuda amb el cobrament de quotes en línia, l’organització d’esdeveniments i l’organització d’activitats.

Quines funcionalitats ofereix Berrly com a CRM per al tercer sector?

 1. Gestor de base de dades socis
 2. Formulari d’inscripció online per a socis
 3. Eina email màrqueting per a organitzacions sense ànim de lucre
 4. Carnet virtual amb codi QR per a socis
 5. Eina cobrament quotes de socis associacions
 6. Plataforma votacions online
 7. Plataforma venda d’entrades
 8. Anàlisi dades associacions
 9. App per a associacions

Et deixem un vídeo ràpid d’un minut (1 minut!) amb les funcionalitats de Berrly com a CRM per al tercer sector:

 1. Gestor de base de dades socis

  El mòdul principal de Berrly és un gestor de base de dades de socis. El gestor de base de dades organització és la peça angular al voltant de la qual giren totes les altres funcionalitats. Una opció per assignar diferents etiquetes de persones individuals oa col·lectius de persona, permetrà segmentar la base de dades socies en diferents categories per després poder aplicar una bona estratègia email màrqueting per a associacions.

 2. Formulari d’inscripció online per a socis

  Com a part del procés de digitalització, ja no ens podem permetre anar amb formularis de registre antics, o fins i tot fulls de paper i bolígraf. Informació que s’acaba perdent i que no conté tota la informació necessària per donar d’alta un soci a una organització de manera en línia. Berrly incorpora formularis d’inscripció online totalment personalitzables perquè les associacions del tercer sector decideixin quina és la millor manera de recollir la informació dels nous socis.

 3. Eina email màrqueting per a organitzacions sense ànim de lucre

  Berrly inclou un mòdul per fer email màrqueting per a associacions. Incorpora plantilles perquè sigui fàcil dissenyar comunicacions personalitzades pels socis. Ajuda a mantenir una comunicació activa, i permet una lectura de com els socis interactuen amb l’email màrqueting per a associacions: si obren els correus, si cliquen als enllaços, etc.

 4. Carnet virtual amb codi QR per a socis

  Totes les persones registrades a les associacions del tercer sector que utilitzen Berrly tenen un carnet virtual amb codi QR per a socis, que conté les dades actualitzades de la base de dades socies que hem creat anteriorment. També permet descarregar aquest fitxer en format PDF. I aquells que a més adquireixin l’App a mida per a associacions de Berrly, tindran el carnet virtual amb codi QR per a socis al mòbil, disponible també al Wallet.

 5. Eina cobrament quotes de socis associacions

  Amb Berrly agilitzem la gestió cobrament quotes de socis. Deixem enrere aquella tasca tan repetitiva d’organitzar remeses per fer les domiciliacions bancàries dels socis i ajudem a generar un fitxer SEPA amb tota la informació de manera automàtica. També oferim la possibilitat de cobrar les quotes de soci de la manera més moderna: mitjançant un model de subscripció amb targeta de crèdit.

 6. Plataforma votacions online

  De vegades les associacions del tercer sector o les ongs necessiten realitzar enquestes i votacions en línia. Berrly conté eina votacions en línia perquè les persones de les organitzacions puguin votar de manera fàcil i en línia. Oblida’t dels Google Forms i tingues tota la gestió en una sola eina!

 7. Plataforma venda d’entrades

  Berrly conté una potent aplicació ticketing i venda d’entrades en línia que permet a les associacions del tercer sector gestionar els esdeveniments i les activitats. Tant si sense esdeveniments que requereixen una entrada de pagament o són amb entrada gratuïta, amb Berrly Events es facilita el control i la gestió dels esdeveniments amb una integració directa a la base de dades socies.

 8. Anàlisi dades associacions

  Saber què està passant a les associacions del tercer sector és vital per conèixer bé els socis. Berrly presenta un mòdul amb anàlisis visuals sobre el comportament dels socis, que permet mesurar la interacció dels socis amb l’associació: veure els pagaments pendents, l’assistència a esdeveniments i permet, a la llarga, identificar patrons de comportament que us donaran la oportunitat a les associacions del tercer sector a realitzar accions d’email màrqueting per a associacions centrades en segments concrets de la base de dades socies.

 9. App per a associacions

  Berrly ofereix una app a mida per a associacions del tercer sector i per a ongs. Fem una app de gestió d’associacions dedicada que està disponible a Android ia iOS de manera simultània, i permet als socis de les associacions del tercer sector interactuar des del mòbil. Això augmenta la interacció del soci amb les organitzacions del tercer sector i permet al soci disposar del carnet virtual amb codi QR al seu Wallet, cosa que permet l’entrada a esdeveniments i assistència a activitats gratuïtes per registrar l’assistència.

En general, ens referim a Berrly com un CRM per al tercer sector, encara que també és considerat un CRM per a fundacions, un CRM per a associacions, o un CRM per a ONG.

Berrly ajuda amb la gestió de socis en línia per a tot tipus d’organitzacions no lucratives. Això facilita, d’una banda, la gestió de les organitzacions del tercer sector a través d’un procés de transformació digital, i d’altra banda augmenta la interacció dels socis amb les organitzacions del tercer sector, que veuran com és més fàcil fidelitzar els socis i millorar les aportacions.

Si estàs pensant en digitalitzar la gestió de la teva organització, posa’t en contacte amb nosaltres per provar el nostre CRM per a associacions de forma totalment gratuïta: fes click aquí!

Comença la teva prova gratuïtament

Prova Berrly durant 15 dies

Aprofita el Black Friday amb un 50% a les tarifes anuals!

STANDARD

39 /mes
 •  

ADVANCED

89 /mes
 •  
RECOMENADA

PREMIUM

199 /mes
 •  

Software de gestió de socis i organització d’esdeveniments per a clubs esportius i non-profits.