Berrly a La Vanguardia a la secció d’Emprenedors de 2022

Berrly a La Vanguardia a la secció d'emprenedors
Comparteix aquest article

Berrly a La Vanguardia a la secció d’Emprenedors

Dijous passat 15 de desembre, La Vanguardia va publicar un article en la seva secció d’emprenedors sobre la startup digitalitzadora d’organitzacions i clubs esportius, Berrly. L’article recull el pas de la jove empresa, des del principi de la seva creació, amb una finalitat d’ús personal fins a la seva evolució i consolidació com startup. Avui dia Berrly, se situa entre les 50 startups amb més potencial de tot Catalunya.

La Vanguardia, fundada en 1881 i pertanyent al Grup Godó és un dels diaris d’informació general més llegits a Catalunya, ocupant el cinquè lloc com a periòdic amb més lectors d’Espanya, amb una mitjana de 375.000 lectors diaris.

En la seva secció d’emprenedors, publiquen contingut relacionat amb el món de les startups, des de notícies, projectes disruptius, idees creatives i revolucionàries. Berrly, amb un ràpid creixement durant aquests últims anys gràcies al seu enorme potencial i a la seva presència en esdeveniments relacionats amb el món de l’emprenedoria i del seu sector, no ha fet més que atreure mirades de tot el món, des de fons d’inversió a mitjans de comunicació.

D’administrar una colla castellera a gestionar els clubs esportius de la Lliga Asobal

 

Berrly partit Liga Asobal, foto de l'article de La Vanguardia a la secció d'emprenedors
Partit entre el Bidasoa, client de Berrly contra el Barcelona

 

Com bé recull l’article, Berrly va néixer d’una necessitat personal del seu creador Eric Sala i Marin que buscava gestionar el dia a dia de la seva colla castellera, una agrupació de persones que s’encarreguen de realitzar castellers que són torres humanes de diversos pisos que es construeixen des de fa més de dos-cents anys.

Al no haver-hi cap solució existent en el mercat i ser programador, va decidir posar-se a la feina i crear la seva pròpia eina de gestió de socis i d’organitzacions. No va ser fins a 2019, que el projecte va néixer com Startup gràcies a una inversió de FriendsFamily & Fools.

A aquesta inversió es va sumar la seva primera ronda de finançament de 250.000 euros que va permetre desenvolupar al seu equip i potenciar encara més l’eina que avui dia destaca per oferir un canal de comunicació obert a les organitzacions i als seus socis.

Avui dia Berrly gestiona organitzacions com La Xarxa Espanyola d’Albergs Juvenils (REAJ), Rafa Nadal Academy i aquest juny passat, va realitzar un acord amb la Lliga Asobal, la lliga de màxima categoria de handbol per a la gestió dels clubs esportius que la conformen. A més, compta amb un equip de més de 13 persones que s’encarrega de donar solucions a les organitzacions que conformen el Tercer Sector i ajudar-los a fer el pas a la digitalització.

Berrly com a arma digitalitzadora d’organitzacions del Tercer Sector

La digitalització és un procés que es venia gestant a poc a poc en la societat espanyola des de la dècada passada i que es va tornar un canvi imperatiu i sobtat amb l‘aparició de la pandèmia mundial de la COVID-19 que va afectar en gran manera el Tercer Sector. Una prova d’això, va ser les ajudes europees a través dels fons Next Generation Eu per a mitigar els danys creats per la pandèmia que es coneixen com les iniciatives de Kit Digital. El Tercer Sector, destaca per ser aquella secció de l’economia formada per organitzacions sense ànim de lucre que van des de les associacions fins als clubs esportius.

Amb la digitalització dels diferents sectors de l’economia i la implementació per part de les empreses de solucions digitals com CRMs (Gestió de Relacions amb el Client) o ERPs (Sistema de planificació de recursos empresarials) per a la gestió dels seus clients, recursos, productes i/o serveis, les organitzacions del Tercer Sector també necessiten una solució a mesura per a gestionar la seva massa social com els seus associats, que actuen com la base principal d’ingressos perquè puguin continuar creixent i desenvolupant-se.

Avui dia, encara continua existint una bretxa digital no sols a nivell generacional, si no també sobre el desconeixement per les organitzacions sense ànim de lucre sobre la digitalització del Tercer Sector degut a la falta de coneixement digital i de talent. Si tenim en compte la falta de recursos i de finançament ens topem davant una gran barrera que posa en perill la supervivència de moltes organitzacions del Tercer Sector, vitals per a lluitar per una societat més justa, inclusiva i cohesionada.

Aquí és on Berrly aconsegueix canviar aquest paradigma i ofereix solucions a les organitzacions per a administrar la seva junta directiva, la gestió dels seus socis i la dels seus aficionats. Gràcies a la seva visió disruptiva en posar en el centre a les persones de l’organització com els seus associats, aconsegueix fomentar el teixit associatiu de l’organització millorant i enfortint el vincle que existeix entre ells el que aconsegueix augmentar la seva retenció i la captació de nous socis.

Els nostres esforços se centren en proporcionar un programari de gestió que cobreixi les necessitats de les organitzacions. Sempre amb una orientació people centric cap als socis de l’organització, que permet augmentar el seu compromís i la seva interacció, el tan famós engagement en anglès. Ajudem les organitzacions a fer el pas a la digitalització, un pas que suposa un repte per a molts.

Un futur emocionant per a Berrly

El mes passat, Berrly va participar en un dels esdeveniments més importants d’emprenedoria a la ciutat comtal, el BizBarcelona al costat del Saló de l’Ocupació de 2022, i es va fer amb la victòria de la Pitch Competition de AticcoLab i BizBarcelona. En l’actualitat, Berrly negocia una ronda de finançament de mig milió d’euros que se sumaran als 350.000 euros aportats per la societat de capital de risc Easo Ventures.

Des de Berrly estem compromesos a ajudar les organitzacions del Tercer Sector a fer el pas a la digitalització proporcionant eines específiques i intuïtives per a la gestió del seu dia a dia amb la finalitat que siguin més eficaços, eficients i que aconsegueixin millorar i potenciar la relació amb la seva base d’associats.

Si estàs interessat a saber una mica més sobre la situació actual del Tercer Sector i la digitalització, t’aconsellem aquest blog! Moltes gràcies una vegada més per ser aquí. Si teniu alguna pregunta, no dubteu a contactar-nos! Ens veiem en el pròxim blog!

 

 

 

Comença la teva prova gratuïtament

Prova Berrly durant 15 dies

STANDARD

39 /mes
  •  

ADVANCED

89 /mes
  •  
RECOMENADA

PREMIUM

199 /mes
  •  

Software de gestió de socis i organització d’esdeveniments per a clubs esportius i non-profits.