Berrly al programa “Duros a cuatro pesetas” de la cadena COPE

Eric Sala CEO de Berrly en Duros a 4 Pesetas de Cadena COPE
Comparteix aquest article

Berrly al programa “Duros a cuatro pesetas” de la cadena COPE

Iniciatives per a donar visibilitat a les empreses en programes de ràdio:

El passat 3 d’abril de 2022, Berrly va tenir l’oportunitat d’assistir a una entrevista en el programa “Duros a cuatro pesetas” de la Cadena COPE.

Aquest programa d’economia de la Cadena COPE, amb transmissió en tot el territori Valencià, Català i Andorrà és líder quant a la informació de PIMES, autònoms i emprenedors. Aquests programes en les graelles de ràdio incentiven a empresaris i emprenedors a fer un pas endavant, fent d’altaveu als projectes més actuals i transgressors. Hem tingut aquesta gran oportunitat amb Berrly de poder explicar el nostre projecte per a motivar a l’ecosistema emprenedor i animar a organitzacions i clubs esportius a fer un pas més cap a la transformació digital i la digitalització.

L’entrevista va ser presentada per Quim Esteban, periodista i conductor del propi programa, que va convidar a Eric Sala i Marin, CEO i CTO de Berrly en aquesta ocasió per a parlar sobre un tema recurrent que cada vegada cobra més importància. Us deixem a continuació l’entrevista a la ràdio.


Entrevista de Berrly a “Duros a cuatro pesetas”

Quins reptes suposa la transformació digital per als clubs esportius i el tercer sector?

Després d’haver d’adaptar-nos a un entorn incert i canviant, accentuat fins i tot més per la crisi sanitària per la qual hem passat, el món ha hagut d’acollir i acceptar la transformació digital com un procés inevitable i a la vegada indispensable. I és que clarament, la digitalització dels mitjans comporta més avantatges que desavantatges, i els clubs esportius i les associacions del tercer sector se n’han adonat.

La transformació digital és un procés al qual tots els sectors de l’economia s’hauran d’adaptar tard o d’hora. El tercer sector ocupa més de 530.000 persones a Espanya, segons dades de 2020, representant més d’un 3,3% del PIB. Juntament amb la indústria esportiva, que ocupa altres més de 400.000 persones i representa un altre 3,3% del PIB. La diferència aquí, és que aquesta adaptació serà diferent depenent de les necessitats i els recursos que hagin disponibles, i això és un problema que han estat experimentant al llarg d’aquests últims dos anys els clubs esportius i les associacions del tercer sector.

La bretxa digital en els clubs esportius i les associacions del tercer sector:

Què és la bretxa digital? Es parla molt de transformació digital i digitalització, però sovint es deixa de costat que existeix una bretxa digital en moltíssims sectors de l’economia i del tercer sector. Una falta de costum a les noves tecnologies, recursos cada vegada més limitats i poca formació per part de les juntes directives fan que abordar aquest procés de transformació digital no sigui una tasca fàcil. Per estrany que sembli, avui dia, moltes organitzacions, clubs esportius i associacions del tercer sector continuen la seva gestió amb paper i bolígraf i, en el millor dels casos, amb fulls d’Excel.

Si a això li afegim que els clubs esportius i les associacions del tercer sector parteixen ja amb recursos escassos, molt limitats, i tenen diferents necessitats a atendre estem parlant dels ingredients perfectes per a posar bastons a les rodes a la transformació digital d’aquesta mena d’entitats.

L’entrevista en “Duros a cuatro pesetas” comença amb una distinció entre un programari a l’ús com pot ser un CRM, i un programari de gestió que puguin tenir els clubs esportius i les associacions del tercer sector. I és que aquests últims necessiten una programari que estigui especialitzat en la gestió de socis, els aficionats i el fan engagement.

Aquí és on entra directament Berrly per a marcar la diferència, una empresa que neix de la necessitat de gestionar a les persones, aconseguint canviar el paradigma actual d’aquesta mena de programari de gestió. La majoria de programari de gestió d’aquest tipus, estan dissenyats per a empreses i s’enfoquen en l’administració, control de facturació i venda de productes, però no en l’administració de l’organització, com la gestió de la junta directiva, la gestió dels socis o de la gestió d’aficionats. En aquest sentit, Berrly és una eina feta per a gestionar clubs esportius i associacions del tercer sector, dissenyada per persones que pertanyen a aquest mateix tipus d’organitzacions, i per això posem en el centre a les persones.

Donem als clubs esportius i les associacions del tercer sector l’oportunitat d’obrir-se a una infinitat de possibilitats, ja que proporcionem una plataforma ideal perquè facin el pas a la transformació digital. Berrly ofereix les eines necessàries perquè les organitzacions puguin centralitzar la seva gestió, agilitar processos i optimitzar recursos aconseguint el que tant es busca avui dia, poder entendre al nostre públic, creant i enfortint el vincle i compromís que sempre hem volgut amb ells.

Berrly en la radio

Us deixem un fragment de l’entrevista, cortesia de “Duros a cuatro pesetas”

Pregunta: Vosaltres oferiu programes específics per a clubs. Què oferiu en concret i quina és la diferència entre un programa informàtic per a un club dun programa per a una empresa?

Resposta: Justament has definit el nostre core business. Tot això surt d’una necessitat personal: nosaltres gestionàvem una associació cultural sense ànim de lucre i ens vam adonar que, en allò que en termes empresarials s’anomena «CRM», que està molt enfocat a la venda de producte, quan allò que vols és gestionar persones i el tracte personal, no hi havia eines especialitzades en això. Va començar com un projecte personal que usàvem per a nosaltres mateixos i ha acabat convertint-se en una empresa.

Pregunta: Què necessita específicament un club o associació que no necessita una empresa? Quina és la vostra diferenciació?

Resposta: Bàsicament, el que nosaltres fem és donar servei a la junta, a qui s’encarreguen de gestionar el dia a dia del club o de l’associació, per cobrar les quotes, portar les bases de dades, enviar les comunicacions i gestionar esdeveniments; és a dir, les trobades a què assisteixen els aficionats, per exemple.

 

Podeu escoltar tota l’entrevista a la seva pàgina web, fent click aquí!

Comença la teva prova gratuïtament

Prova Berrly durant 15 dies

STANDARD

39 /mes
  •  

ADVANCED

89 /mes
  •  
RECOMENADA

PREMIUM

199 /mes
  •  

Software de gestió de socis i organització d’esdeveniments per a clubs esportius i non-profits.